1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

VoxelNetwerk is coming back, again..!

Discussie in 'Nieuws & server updates' gestart door DuubleDC, 3 jul 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. DuubleDC

  DuubleDC Beheerder
  Medewerker Beheerder

  Lid geworden:
  13 feb 2019
  Berichten:
  11
  Leuk Bevonden:
  1
  uCW2sWi - Imgur.jpg
  Dé Minecraft survival server komt terug. Dit keer kleiner, maar beter dan ooit


  Introductie.
  VoxelNetwerk is een Nederlandstalige Minecraft server, die zich richt op het bieden van de beste speelervaring aan haar spelers. Op dit moment hebben wij één gamemode; survival. Veel mensen kennen de gamemode survival wel, toch pakken wij het op bepaalde fronten anders aan. Deze aanpak en uitvoering geeft VoxelNetwerk de unieke old school survival look. Waar iedereen zo van houdt.

  Onderhoud.
  Klinkt goed! Hoe kan ik joinen?
  Helaas is onze server op dit moment nog in opbouw, dit betekend dat jij nog niet kan joinen. Wel kan jij het IP-adress alvast toevoegen aan jouw serverlijst: play.voxelnetwerk.nl.

  Hoelang duurt het nog voor ik kan spelen?

  Na raming zal onze server eind augustus openen voor het publiek. Het opbouwen van een server kost tijd. Doordat wij onze server optimaal willen instellen voor onze spelers, kan het wat langer duren dan gemiddeld. Maar één ding is zeker, jouw avontuur begint hier!

  VoxelNetwerk,
  Datum: 22-07-2019

  Sociale media:
  Twitter: @voxelnetwerk
  Server IP: play.voxelnetwerk.nl
  Versie: Spigot 1.14.3
  PvP Versie: 1.8
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina

 • Informatie

  VoxelNetwerk is een Nederlandstalige Minecraft server die draait op versie 1.14.3. Ons motto is: 'Survival met een twist'. Dit houdt in dat er bepaalde punten anders zullen zijn dan andere servers, denk aan: custom items, quests en nog veel meer! Kom jij het allemaal ontdekken?
 • Navigatie

  Open the Quick Navigation

 • Doneren

  Als team werken wij elke dag, dag in dag uit aan onze server. Dit doen wij om jou de beste speelervaring te kunnen bieden. Echter kost een server onderhouden geld, wil jij een kleine bijdrage leveren aan VoxelNetwerk? Kijk dan eens naar onze donatie mogelijkheden.