1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Update Update #1.

Discussie in 'Nieuws & server updates' gestart door DuubleDC, 31 jul 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. DuubleDC

  DuubleDC Beheerder
  Medewerker Beheerder

  Lid geworden:
  13 feb 2019
  Berichten:
  11
  Leuk Bevonden:
  1
  lHVVuFt.png Beste (toekomstige) speler,

  Vorige week hebben wij jullie laten weten, dat VoxelNetwerk terug komt. Sinds dien hebben wij niet stil gezeten.

  Spawn gebouw(en).
  Er is veel gebeurt, de spawn is namelijk al helemaal af. Dit met dank aan onze bouwer, die amper heeft geslapen om dit mooie project op te kunnen leveren. Om jullie een goed beeld te geven van deze spawn, zal er een foto boven dit bericht staat met een kleine sneak peek.

  Plug-ins.
  Het instellen van de plug-ins gaat goed, zo zijn de zogeheten ‘core’ plug-ins al optimaal ingesteld. Maar er wordt ook vooruitgang geboekt met de plug-ins die het spelen, voor jullie nog leuker maken.

  Website.
  De website is ook zo goed als klaar, veel van de features op onze website werken. Het is nu aan ons om de site goed na te lopen en hier en daar wat onderdelen, van ons forum te finetunen.

  Discord.
  Er is veel vraag naar een Discord server, als Minercraft server kunnen wij natuurlijk niet achter blijven. Daarom zijn wij op dit moment druk met het realiseren van een Discord server. Wanneer deze klaar is zal de link te vinden zijn op onze website.

  Vacatures.
  Op dit ogenblik hebben wij een team van twéé man sterk. Dit is zelfs voor een kleine survival server niet genoeg. Hiervoor hebben wij ook besloten om op zoek te gaan naar drie nieuwe leden voor het VoxelNetwerk team. Meer informatie over de open staande vacature(s), kan jij vinden op ons forum.

  Dit was de eerste update, heel erg bedankt voor het lezen en tot ziens.. Op VoxelNetwerk!
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina

 • Informatie

  VoxelNetwerk is een Nederlandstalige Minecraft server die draait op versie 1.14.3. Ons motto is: 'Survival met een twist'. Dit houdt in dat er bepaalde punten anders zullen zijn dan andere servers, denk aan: custom items, quests en nog veel meer! Kom jij het allemaal ontdekken?
 • Navigatie

  Open the Quick Navigation

 • Doneren

  Als team werken wij elke dag, dag in dag uit aan onze server. Dit doen wij om jou de beste speelervaring te kunnen bieden. Echter kost een server onderhouden geld, wil jij een kleine bijdrage leveren aan VoxelNetwerk? Kijk dan eens naar onze donatie mogelijkheden.