1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Regels

Discussie in 'Informatie' gestart door DuubleDC, 19 apr 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. DuubleDC

  DuubleDC Beheerder
  Medewerker Beheerder

  Lid geworden:
  13 feb 2019
  Berichten:
  11
  Leuk Bevonden:
  1
  Reglementen
  Houdt je eraan.

  Inhoud:
  ~ Ingame reglementen.
  - Tekst berichten (chat).
  - Andermans spullen of gebouwen
  - Claimen en gebouwen
  - Omgang met je mede-spelers.
  - Stafteam
  - Hacked clients (cheaten)
  - Reclame

  ~Discord reglementen.
  - Tekst berichten (chat)
  - Omgang met je medespelers
  - Reclame
  1 In-game reglementen.
  A: Tekst berichten.

  Ook wel in-game chat, de openbare chat is bedoeld om gezellig met elkaar te kunnen communiceren, te handelen of om hulp te vragen. Toch willen we duidelijk maken dat het gebruiken van scheldwoorden NIET is toegestaan. Spammen, het snel achter elkaar berichten sturen is verboden. We houden de chat dus netjes en rustig. Het spammen van commands hoort hier ook bij.

  B: Andermans spullen of gebouwen.
  Iedereen heeft wel een huis of basis, op VoxelNetwerk moet iedereen respect hebben voor andermans gebouwen. Het moedwillig slopen van andermans eigendommen is dus strikt verboden en valt onder griefing. Het stelen van spullen (food, blocks, gear etc.) valt onder griefing, dit wordt dus ook bestraft.

  C: Claimen en gebouwen.
  Op onze server is het claimen van een stuk land mogelijk, dit zodat iedereen beschermt is tegen invallers. Er zitten voorwaarden aan, dichtbij de spawn een groot gebied claimen is verboden. Het claimen van andermans gebouwen of land is ook verboden. Claims moeten (als er geen toestemming is) 100 blocken afstand hebben dan de claim van de ander.

  D:Omgang met je medespelers.
  Om het voor iedereen leuk te houden willen we dat iedereen netjes en respectvol met elkaar omgaat, het persoonlijk beledigen of aanvallen is dus verboden.
  E: Stafteam
  Mocht er een discussie uit de hand lopen is het beste om iemand van het team erbij te halen, in elk geval heeft een lid van ons team altijd het laatste woord. Als er een beslissing is genomen waar je het niet mee eens bent behandel je dit met een lid van het beheer, een crew lid mag bij opzet van een grote mond maatregelen nemen.

  F: Hacked clients.
  Hacked clients of cheats zoals Xray, kill aura, fly mods etc zijn verboden. Iedereen speelt eerlijk op de manier zoals het hoort: LEGIT. Voor vragen over mods kan je een crew member benaderen.

  G: Reclame.
  Het maken van reclame voor andere servers, je eigen website etc is verboden vraag bij twijfel een staflid om advies of goedkeuring. Het overtreden wordt hard aangepakt

  2 Discord reglementen.

  A: Tekst berichten / taalgebruik.
  Het gebruiken van scheldwoorden in welke chat (binnen VoxelNetwerk Discord) dan ook is verboden. Het overtreden zal gestraft worden.

  B: Omgang met je medespelers
  Behandel anderen zoals jij ook behandeld wil worden, heb respect voor een ander.

  C: Reclame.
  Het maken van reclame voor andere servers, je eigen website etc is verboden vraag bij twijfel een staflid om advies of goedkeuring. Het overtreden wordt hard aangepakt.
   
  #1 DuubleDC, 19 apr 2019
  Laatst bewerkt: 7 aug 2019
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina

 • Informatie

  VoxelNetwerk is een Nederlandstalige Minecraft server die draait op versie 1.14.3. Ons motto is: 'Survival met een twist'. Dit houdt in dat er bepaalde punten anders zullen zijn dan andere servers, denk aan: custom items, quests en nog veel meer! Kom jij het allemaal ontdekken?
 • Navigatie

  Open the Quick Navigation

 • Doneren

  Als team werken wij elke dag, dag in dag uit aan onze server. Dit doen wij om jou de beste speelervaring te kunnen bieden. Echter kost een server onderhouden geld, wil jij een kleine bijdrage leveren aan VoxelNetwerk? Kijk dan eens naar onze donatie mogelijkheden.